a higher level of Service

ACTIVITEITEN

INDUSTRIEEL ONDERHOUD

 

LAS- & CONSTRUCTIEWERK

 

GUTSEN & Therm. lansen

 

MACHINEVERHUIS

 

MECH & ELEK ENGINEERING

 

PLC-PROGRAMMATIE

 

INDUSTRIEEL ONDERHOUD

 

Het rendement van uw productieproces is zeer sterk afhankelijk van een degelijk onderhoud van het machinepark. Hiervoor hebben wij de juiste mensen in huis. Op alle vlakken kunnen wij uw onderhoudsteam ondersteunen of indien gewenst instaan voor het volledige onderhoud.

 

Mechanisch, hydraulisch, elektrisch, pneumatisch, … op alle vlakken hebben we de nodige know-how en utilities in huis om dit tot een goed einde te brengen en de stilstandstijden, die in vele gevallen te wijten zijn aan een gebrek aan onderhoud, te beperken.

 

Opstellen van een preventief onderhoudsplan, smeerplannen, opvolgen en uitvoeren van shut-down werken, dit alles behoort bij UCT tot de mogelijkheden. Dit en nog veel veel meer!

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24h service

Stroompanne, hydraulische panne, laswerken, PLC problemen ? UCT staat gedurende 7 dagen op 7, 24h ter uwer     beschikking ! Neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent. Wij hebben verschillende formules te beschikking, die     zeker aansluiten bij de noden van uw firma.

 

Assitentie van de onderhoudsdienst tijdens shotdowns, drukke periodes of ziekte

Een tekort aan bekwaam technisch personeel tijdens de verlofperiodes?

 

Via UCT kan u rekenen op ervaren technici die u en uw collega's op alle vlakken kunnen bijstaan wanneer de nood het hoogst is. Op de werkvloer als onderhoudstechnici, op de dienst engineering, … kortom daar waar nodig is kunnen wij uw team versterken.

 

Revisiewerken

Revisies van kleine, middelgrote en grote machines tot gehele productiestraten, ook hiervoor kan u een beroep doen op UCT. Van de voorbereiding, engineering en planning tot en met de opvolging en uitvoering, kortom ook hier kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Tijdens de revisie wordt ook de nadruk gelegd op de optimalisatie en machineveiligheid van de machine of het totale concept.

 

Verhuizen van machines

Ook het verhuizen van machines of volledige productielijnen valt binnen de mogelijkheden van UCT. Wij nemen de volledige organisatie van uw verhuis op ons, van voorbereiding, over transport tot de wederopbouw en herstart van de productie!

LAS- & CONSTRUCTIEWERKEN

 

Zoekt u een lasser? UCT beschikt over de beste professionals. Onze medewerkers zijn gecertifieerde vakmannen mét ervaring. TIG-lassen, elektrodelassen, halfautomaat lassen of plasmabranden? U vertrouwt het zorgeloos toe aan onze expertise.

 

Constructiewerken van a tot z

Is uw productieruimte aan vernieuwingen of aanpassingen toe? Dan neemt UCT de voorbereidende werkzaamheden op zich. In eigen atelier: zo vermijdt u hinder op de werkvloer en beschermt u uw personeel. Welke constructiewerken voeren we voor u uit?

    ▪    nieuwe leidingen en appendages installeren (Piping)

    ▪    construeren en plaatsen van trappen ladders en loopvloeren, …

    ▪    vervaardigen van diverse machineonderdelen

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNITED CONTRACTORS TEAM BVBA

Industriezone B428

Nieuwlandlaan 83, 3200 Aarschot

België

Tel: +32 800 93496

Fax: +32 16 883496

Mobiel: +32 471 732417

BTW BE0849.506.303

Facebook

privacybeleid - disclaimer - © Copyright 2012-2016 United Contractors Team

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze privacybeleid voor meer informatie.

OK