a higher level of Service

BEDRIJFSVOORSTELLING

OVER ONS

 

UNITED CONTRACTORS TEAM, kortweg UCT, is een jong en dynamisch bedrijf dat de krachten bundelt van diverse contractors en zelfstandigen.

 

Het voordeel?

Werken met diverse contractors betekent dat er zeer snel gereageerd kan worden op noodsituaties of plotse wijzigingen in de planning van de eindklant. Deze flexibiliteit is ongezien en vormt de solide basis van onze 24 uur service.

 

Iedere ingeschakelde zelfstandige heeft een jarenlange professionele ervaring in een industriële omgeving. Afhankelijk van persoon tot persoon kunnen wij ondersteuning bieden van fijn tot zwaar mechanisch werk, elektriciteitswerken, elektrische storingsverhelping aan industriële installaties, las- en constructiewerken, piping, CAD-ontwerp en PLC-programmatie.

 

Eerlijkheid openheid en transparantie is de filosofie die door de ganse firma wordt gedragen. Dit zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten toe.

 

 

Midden 2015 ruilde UCT zijn gehuurde 350m2 grote werkplaats in voor een eigen werkplaats met een nuttige atelier oppervlakte van 1000m2. De werkplaats is voorzien van de nodige toestellen om de werkzaamheden van revisie en las- en constructiewerken probleemloos uit te voeren, zoals 2 rolbruggen van 5 ton, zaagmachines, lasposten en nog veel meer.

Naast de uitgebreide werkplaats is er een nieuw ingericht kantoor, een ruime refter en de nodige kleed- en wasruimtes. Met een verhard buitenterrein van 20 are, hebben we ook voldoende opslag- en werkplaats voor grotere en zwaardere machines.

 

UNITED CONTRACTORS TEAM BVBA

Industriezone B428

Nieuwlandlaan 83, 3200 Aarschot

België

Tel: +32 800 93496

Fax: +32 16 883496

Mobiel: +32 471 732417

BTW BE0849.506.303

Facebook

privacybeleid - disclaimer - © Copyright 2012-2016 United Contractors Team

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze privacybeleid voor meer informatie.

OK